Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

H εταιρεία μας Business Promotion δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου από το 2005. 

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα μας. Βρισκόμαστε στο χώρο του διαδικτύου πάρα πολλά χρόνια και ακολουθούμε τα τελευταία πρότυπα στον χώρο της ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Στην Business Promotion θα αποκτήσετε εμπειρία και αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία σας που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Για εμάς η κατασκευή ιστοσελίδων είναι το κλειδί της επιτυχίας για την είσοδο στην κόσμο του Internet.

Με μεγάλη εμπειρία στη κατασκευή και την διαφήμιση ιστοσελίδων, προσπαθώντας πάντα να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό & εφαρμόζοντας πάντα την τεχνογνωσία μας και τις νέες τεχνολογίες, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα της εποχής, προτείνοντάς σας το νέο εναλλακτικό τρόπο παρουσίασης του καταλόγου για τις επιχειρήσεις εστίασης!

Το νέο ανέπαφο online μενού εξυπηρετεί κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας, προσφέροντάς σας μια σειρά από πλεονεκτήματα και χαμηλό κόστος!

Ακόμα, προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία και στους πελάτες σας οι οποίοι με ένα απλό σκανάρισμα του qr code με την κάμερα του κινητού τους έχουν πρόσβαση στο μενού σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόσβαση στο Ίντερνετ!

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τον ηλεκτρονικό κατάλογο – μενού που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Επενδύστε σήμερα σε έναν ψηφιακό κατάλογο που θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες της επιχείρησής σας!